Kies je cursus
pag 19 (3).jpg

Boekenmarkt & Kunstmarkt

Op zaterdag 13 juli is er een boeken- en kunstmarkt op het Eemplein. Ook dit jaar staan er weer cursisten van Scholen in de Kunst met diverse kramen op de kunstmarkt om werk te verkopen. Kom langs om rond te snuffelen en wie weet ga je met een prachtig kunstwerk naar huis! De toegang is gratis en de markt is van 10.00 tot 17.00 uur.

Bovendien...

Boekenmarkt
Bezoekers kunnen snuffelen bij de diverse kraampjes en net dat ene boek vinden waar ze al lang naar zochten. 

Amersfoortse schrijvers
De volgende Amersfoortse schrijvers zullen deelnemen aan de boekenmarkt en hun werk verkopen en signeren. Philip L. Teepe, Betty Sluyzer, Roby Bellemans, Tjitske Jansen, Frans Rummens, Magda van der Ende, Lena Landauer, Rob Böhm, Karin Horst, Jan Hille Noordhof, Paolo Giuseppin, Marten Beerman en Marlies Souren.

Voorlezen
Kinderen, ouders en grootouders zijn welkom in de gezellige voorleestent op het Eemplein. Om 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur lezen de medewerkers van de VoorleesExpress en van de bibliotheek voor met hulp van het vertelkastje van de bibliotheek. Ieder uur is er een nieuw avontuur! Je kunt ook zelf even lekker een boekje komen lezen. Gratis toegang.

Lekker winkelen en een terrasje pakken
Natuurlijk zijn de winkels op het Eemplein open en kun je lekker shoppen en een terrasje pakken.