MOORD IN HET EEMHUIS_website gespiegeld.jpg

Moord, mysterie & meat

DEZE ACTIVITEIT IS GEANNULEERD!!

Er is een moord in het Eemhuis in Amersfoort gepleegd. Heeft jouw personage dat gedaan of was het de schoonmaker, muziekdocent of een andere bezoeker van het Eemhuis? Jij gaat proberen om, vanuit jouw personage, de Eemhuismoordzaak op te lossen. Improviseren en scenario-denken is noodzakelijk! Overleggen kan, maar wees voorzichtig met wie je je informatie deelt...


Praktische informatie

Dit moordspel is de perfecte combinatie van een luchtig hapje en drankje én heerlijk toneelspelen in een gruwelijke ‘detective’.

Je ontvangt een dag voor de moord per mail je rol. In die mail vind je een beschrijving van jouw personage, jouw motieven en jouw relatie met andere aanwezige personages. Er is kleding aanwezig om de juiste rol te spelen, maar je mag natuurlijk ook al in personage arriveren. De docent is de spelleider en zal de rol van rechercheur op zich nemen. Dit kan zomaar eens de rol van je leven worden!

Zin in een middag improvisatietheater met een twist? Dan is dit echt iets voor jou, enige spel ervaring is vereist. Koop nu je kaartje want er is beperkt plek voor deze workshop.

No shit, Sherlock!

Heb je al een keer meegedaan? Let dan op: dit is dezelfde versie als de editie MOORD, MYSTERIE & MEAT van 21 januari 2018!

NB: vanaf 18 jaar!