SidK - Talentklas 2017 (c) Henry Krul (75).JPG

Concert School voor Talent

Vrijdag 3 november is de School voor Talent wederom uitgenodigd door Ank Marx, programmeur van de Flint, om een concert te geven in de mooiste kamermuziekzaal van Amersfoort: de St. Aegtenkapel.

De School voor Talent Muziek bestaat op dit moment uit zo’n 40 leerlingen. Het programma dat zij volgen biedt extra lestijd, speciale coaching, de zaterdagkoren, lessen in solfège/theorie, kamermuzieklessen, improvisatielessen, presentatielessen en werken met een begeleider voor concerten.

Het programma dat een aantal van deze jonge, enthousiaste, getalenteerde instrumentalisten in de St. Aegtenkapel gaan uitvoeren is zeer afwisselend: o.a. dwarsfluitisten, violisten , pianisten, gitaristen laten je genieten van werken van o.a. Gershwin, Gaubert, Massenet en Telemann. Ook de beide koren zullen van zich laten horen. De pianobegeleiding is in handen van Georgina Collington en Frits Kroese.

Kortom, een aantrekkelijk concert, uitgevoerd door bijzondere jonge mensen uit Amersfoort, Soest en omgeving. Door het afwisselende programma en de leeftijd van de uitvoerenden is het concert ook heel toegankelijk voor jonge toehoorders.

Kom genieten van een avond met prachtige muziek in de mooiste zaal van Amersfoort!