Jacobijn Erdtsieck_docent Beeldend.jpg

Gratis proeflessen tijdens de Open Deurenweken!

Het is inmiddels een mooie traditie: de Open Deurenweken bij Scholen in de Kunst. Tijdens de eerste twee weken van het cursusseizoen staan de deuren bij alle groepslessen op alle locaties wagenwijd open voor een ieder die wil kijken of meedoen. Je maakt kennis met de docent en kunt vragen stellen over de cursus. Je ontmoet ook cursisten die al langer les hebben en je meer kunnen vertellen over de inhoud. Zo kun je ontdekken wat echt bij jou past, of waar juist een nieuwe uitdaging ligt. Dat geldt natuurlijk ook voor kinderen. We hopen je daarmee te helpen om de juiste cursus voor jou of je kind te vinden!

Snuffel vast in ons cursusaanbod online om een aantal favorieten te selecteren. Je kunt zoeken op locatie, dag of discipline om het aanbod dat jou uitkomt te bekijken. Onderaan deze pagina kun je ook een schema downloaden met een overzicht per locatie. Veel plezier!

Individuele muziekles?

Overweeg jij of je kind instrumentale muziekles, kom dan naar de Instrumentenmarkt op 10 september. Dan kun je alle instrumenten uitproberen. Kun je dan niet, dan kun je tijdens de Open Deurenweken bij een aantal lessen kijken. We vragen je om je dan eerst te melden bij de gastvrouw of -heer. Die overlegt dan met docent en leerling. Als beiden akkoord zijn, kun je een les bijwonen. Daarna kun je een afspraak maken voor een proefles, dan is er uiteraard uitgebreid gelegenheid om de docent te spreken. Download het schema met daarin de lesdagen & locaties per instrument.