SidK - Open Huis - Eemhuis 2017 (c) Henry Krul (18).jpg (1)

Extra Open Huis

Tijdens het Open Huis kun je kennismaken met onze docenten, lokalen bekijken en aan veel gratis activiteiten deelnemen. Lekker knutselen, dansen, aan theater snuffelen en instrumenten proberen, van trompet tot viool, van accordeon tot dwarsfluit.
Er is van alles te doen voor peuters, kinderen, jongeren en volwassenen. Tijdens de middag vinden diverse optredens plaats. Niet alleen op de vierde verdieping, ook in de centrale hal van het Eemhuis worden bezoekers getrakteerd op kleine concerten en optredens. 

Bekijk hier het programma!
Je kunt natuurlijk ook onze nieuwe cursusbrochure doorbladeren, of online in het cursusaanbod snuffelen.

Bijzondere voorstelling met alle instrumenten

'Een orkest zit klaar, het kinderkoor ervoor. Iedereen is in in spanning van wat er gebeuren gaat.
Een ontroerend verhaal waarin een klein eendje, net uit het ei, op zoek gaat naar zijn moeder.
Zijn moeder is een melodie, die hij steeds in de verte hoort. Waar kan hij haar vinden?'

Het Bach Jeugd Orkest geeft samen met verteller Mark Haayema een heel bijzonder concert, waarin je kunt kennismaken met alle instrumenten. Door middel van het verhaal hoort het publiek alle muziekinstrumenten samen en apart. Zo leer je de klanken en melodiëen herkennen.Na de voorstelling kun je het instrument gelijk vasthouden, uitproberen en er al je vragen over stellen!

In de voorstelling kunnen kinderen ook meezingen. Als je dat wil, meld je dan om 13.15 uur in lokaal 26 op de vierde etage van het Eemhuis. Ook kinderen die nu zingen in kinderkoor Bubbels zijn van harte welkom!

Veel van onze muziekdocenten zijn deze middag aanwezig en geven uitleg over de lesinhoud en -opbouw, instrumentkeuze en lestypen.


Kun je niet op 9 september? Geen probleem!

Kun je niet naar het Open Huis, maar wil je toch meer weten over ons cursusaanbod? Dat kan! 
- kom langs bij onze informatiebalie op de vierde verdieping van het Eemhuis, of
- bel ons via 033 467 34 73, of
- gebruik het contactformulier hieronder.
We zijn open van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.


Open Deurenweken

Voor wie nog twijfelt: de eerste twee weken van het cursusseizoen -van 10 t/m 22 september 2018- zijn het Open Deurenweken. Je kunt dan meedoen met alle groepslessen (m.u.v. de schrijfcursussen) op al onze locaties en ontdekken welke cursus echt bij jou past.