SidK - Superkids (c) Henry Krul (27).JPG

Kinderboekenfestival

Net als voorgaande jaren sluiten we de Kinderboekenweek ook dit jaar weer feestelijk af met het Kinderboekenfestival! Het festival vindt plaats in het Eemhuis op zondagmiddag 15 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. 

Gruwelijk leuke workshops

Het thema van de Kinderboekenweek 2017 is Gruwelijk Eng. In het Eemhuis zijn op 15 oktober gruwelijk veel activiteiten te doen. Beleef bijvoorbeeld verschillende creatieve workshops bij Scholen in de Kunst, leef je uit met graffiti of maak je eigen fantasiemonsters. Dool door een spookhuis, eet een lollie met échte insecten en maak vreselijk echte nepwonden met grime. En wat dacht je van het bouwen van je eigen minecraft-spookhuis?
Dolfje Weerwolfje is ook van de partij en loopt rond om met de kinderen op de foto te gaan. Er zijn verschillende optredens: speel mee met Max en de Maximonsters, ga op bezoek bij een echte schrijver en lach je rot in de interactieve niet-griezelige griezelshow van artiest Jebo. Als dat niet griezelig is!? 


Programma 

Het Kinderboekenfeest is voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Kinderen en hun ouders kopen een polsbandje (5 euro per persoon) en kunnen daarmee de hele middag aan alle activiteiten deelnemen. Het programma is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Natuurlijk houden we rekening met alle wensen en is heus niet alles super-eng. Ook jonge kinderen kunnen dus gerust komen! Het Kinderboekenfeest is geschikt voor waaghalzen én helden op sokken!

Bekijk hier het programma! Of klik op de afbeelding hieronder om de flyer met het blokkenschema te downloaden.