DSCF4891.JPG

Open Huis ICOON

Onder de slogan ‘Bruis van creativiteit’ is iedereen op zaterdag 9 juni a.s. welkom bij het Open Huis van Scholen in de Kunst in ICOON. Hier kan iedereen tussen 13.00 en 16.00 uur terecht voor informatie over het cursusaanbod, muziekinstrumenten uitproberen, optredens bijwonen en meedoen met open lessen theater, beeldend en muziek. Met de Zoete Zaterdag voor de deur wordt het een gezellige middag! Kom je ook meebruisen?

Pak een kans, doe een workshop
Naast het inwinnen van mondelinge en schriftelijke informatie is het natuurlijk nog interessanter zelf deel te nemen aan open lessen beeldend, theater, muziek en dans. 

Grijp een instrument en maak een praatje
Tijdens het Open Huis kunnen vele muziekinstrumenten worden uitgeprobeerd en uiteraard zijn muziekdocenten aanwezig om advies te geven, alle vragen te beantwoorden en instrumenten te demonstreren. Ook de zangdocenten zijn ter plekke om het uitgebreide pakket aan mogelijkheden voor zang toe te lichten. Naast informatie over individuele muzieklessen is er volop uitleg over de groepscursussen muziek, zelfs al voor de allerkleinsten van 2 jaar. 
Bekijk hier het programma van het Open Huis ICOON.

Tijdens het Open Huis is de nieuwe brochure met alle cursussen in het seizoen 2018-2019 gratis verkrijgbaar. Kun je niet wachten? Blader dan de brochure alvast online door.