SidK - Theaterfestival - Grenzeloos - zo 18 juni - musical (c) Henry Krul (23).JPG

KITStheaterweekend Dromenjagers

Het is niet meer weg te denken…… dus ook dit seizoen organiseert Scholen in de Kunst in april 2018 een waanzinnig theaterweekend! Onder de titel Dromenjagers gaan kinderen spelen, zingen, dansen en vooral veel plezier maken met elkaar. Natuurlijk ontbreekt het bosspel niet. Welke dromenjagers komen wij daar tegen? Kortom… wees erbij want het wordt weer één groot avontuur!

Natuurlijk zijn de grote Dromenjagers er ook weer bij: Petra, Marjolijn, Lisette, Niki, Saskia en Angelique. En natuurlijk de hulpjagers Arnout, Anke, Hanneke en Wim. Zij hebben er ontzettend veel zin in! Jij ook? Geef je dan snel op!

 

Praktische informatie

We logeren in De Stulp in Baarn, een mooie plek in de bossen. Het weekend is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, die toneel-, theater- of musicallessen volgen bij Scholen in de Kunst. De overnachting, alle maaltijden, tussendoortjes en materialen en kostuums zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.
Heb je een vraag? Stuur een mail naar Angelique Severs. Je kunt je opgeven en betalen met het inschrijfformulier, klik op de rode knop aan de rechterkant. Na het invullen kun je aansluitend via Ideal betalen. Er kunnen maximaal 60 kinderen deelnemen, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestiging en volgt uitgebreidere informatie via de mail, over het weekend, de plaats, de route, de tijden, de invulling, wat je mee moet nemen, etcetera. Je kunt dan ook aangeven met wie je graag op de kamer wilt slapen.