SidK - gitaarorkest Caramba - apr. 2016 (c) HK (10).JPG

Gitaardag kinderen

Op zaterdag 7 april organiseert de gitaarsectie van Scholen in de Kunst weer een gitaardag. Deze dag is bedoeld voor gitaarleerlingen in de basisschoolleeftijd, die voor het tweede jaar gitaarles hebben. Op deze dag vormen we samen één groot gitaarorkest! Het wordt een gezellige dag vol samenspel, verrassende spelletjes en aan het slot presenteren we ons orkest natuurlijk aan je ouders, broers, zussen en andere belangstellenden.

Praktische informatie

Wat neem je mee?
• je gitaar en hoes, beide met naam erop
• je voetenbankje en muzieklessenaar met naam erop
• je muziek in een map

Eten
Voor de lunch en tussendoortjes zorgen wij. Aan de ouders vragen wij om lekkere hapjes mee te nemen, zodat we na de presentatie de dag samen kunnen afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje. Denk daarbij aan kleine hartige hapjes, quiche, cakejes, zoutjes en fruit. Laat per e-mail aan Len Cassee weten wat je meebrengt!

Aanmelden
Je meld je aan door online een kaartje te kopen. Er is plek voor maximaal 32 deelnemers.
Wil je nadat je een kaartje hebt gekocht, een e-mail naar Brenda Klein sturen, met daarin je naam, de naam van je docent en het aantal jaren dat je les hebt? Dan weten we precies wie er meedoet en kunnen we je de muziek voor deze dag vast toesturen.

Programma

10.00 uur binnenkomst
10.15 uur 1e repetitie
11.00 uur pauze
11.15 uur 2e repetitie
12.00 uur lunch
12.45 uur 3e repetitie
13.45 uur spel
15.15 uur generale repetitie
15.30 uur presentatie: iedereen is hier welkom!

Aansluitend hapje en drankje tot uiterlijk 17.00 uur.