Lucie Horsch.jpg

Blokfluitconcert Lucie Horsch met masterclass

Lucie Horsch, 18 jaar, is een internationaal doorgebroken blokfluittalent. Ze heeft al vele grote prijzen gewonnen en haar eerste CD is net uit. Zaterdag 7 april speelt ze met het Gelders Orkest in Theater Cultura in Ede. 's Middags is er een bijzonder voorprogramma. Een unieke kans om haar te ontmoeten!

Onze blokfluitdocent Eric Fennis, die ook een bloeiende lespraktijk in Ede heeft, heeft een uitgebreid voorprogramma georganiseerd met een heuse College Tour en een masterclass. Eric zal Lucie interviewen en uiteraard kun je ook je eigen vragen aan haar stellen.Dit is het moment om alles te weten te komen over het combineren van zo’n flitsende carrière met school en een privéleven. Hoe vaak studeert Lucie? En wie ondersteunen haar? Nu al nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op de website van Lucie.

Tijdens de masterclass begeleidt Lucie twee ensembles, inspirerend voor musici die meer willen weten over ensemblespel.  

Praktische informatie

Heb je blokfluitles les bij Scholen in de Kunst? Dan krijg je € 10,- korting op je kaartje voor het concert, de normale prijs is € 28,-. Je vermeldt dan bij de kassa van Theater Cultura dat je leerling bent van Eric Fennis. Voor de College Tour en masterclass moet je een apart kaartje kopen, dat kost € 7,-.

Het programma ziet er als volgt uit:

15.15 - 16.00 uur: CollegeTour 
16.30 - 17.15 uur: Masterclasses 
19.30 - 20.00 uur: Voorprogramma 
20.15 - 22.00 uur: Concert