Schilderij Anne Marie Spijker.jpg

Expositie Talent in Beeld

Bij Scholen in de Kunst worden mooie, verrassende kunstwerken gemaakt. Soms zichtbaar in een tentoonstelling, maar veelal verborgen in de lokalen. Met de expositie TALENT IN BEELD worden de werken voor (mede)cursisten, kunstliefhebbers en ander geïnteresseerd publiek uitgebreid in de schijnwerpers gezet.

Als volwassen cursist beeldend kun je meedoen aan deze expositie. Je levert dan vooraf werk in, waarna een onafhankelijke jury de werken selecteert. Inleveren betekent dus niet automatisch dat jouw werk ook geëxposeerd wordt. Het mag werk zijn uit alle beeldende disciplines, dus tekenen, schilderen, fotografie, emaille, textiel, edelsmeden, grafiek en beeldhouwen. Wil je meedoen, dan kun je werk inleveren t/m 22 november 2017. Hier lees je alle details over deelname! 

 

Jury

De jury bestaat uit Jans Muskee en Roland Spitzer, twee onafhankelijke juryleden van buiten Scholen in de Kunst. Deze kunstenaars kiezen uit de ingeleverde stukken, werken uit, die zij interessant, intrigerend of sterk vinden.
Niels Veenhuijzen, directeur Scholen in de Kunst, zal op vrijdag 1 december de winnaars bekendmaken en de expositie openen. Iedereen is van harte welkom!

 

De expositie is te zien van 1 december t/m 22 december 2017.