Kunstbrouwerij - plug, play, produce (c) Henry Krul (10).JPG

Workshops bij Kunstbrouwerij

Op dinsdag 17 & 18 oktober kunnen kinderen en jongeren toffe workshops doen bij Kunstbrouwerij. Lees het overzicht hieronder, of ga direct naar de website van Kunstbrouwerij.


VAN FORMULE 1 TOT FASHION...

In samenwerking met het designatelier van Kringloop Amersfoort gaan modekids aan de gang met het pimpen van kleding onder de titel FASHION, FUN & FUDGE. Blaas kleding nieuw leven in en zorg voor een spetterende kledingkast! Of wat te denken van het maken van animaties van de spectaculaire crash van Max Verstappen? Het kan in de workshop FORMULE1, FRAMES & FRIS, waar kinderen met iPads filmpjes maken van crashes en moves van deze bekende coureur.

Samen met Flint Theater gaan kinderen aan de slag met een eigen dans- of theatervoorstelling of maken ze een kleurrijk street art-kunstwerk van de Vier Jaargetijden. Hoe cool is dat?
In VLOER OP, VERHAAL & VLAAI krijgen de jonge deelnemers een (spel)opdracht, waarop ze samen met andere spelers onvoorbereid een verhaal improviseren. Het is altijd spannend hoe het afloopt! In PLUG, PLAY & PRODUCE produceren technische kids hun eigen muziek. Er is zowel een workshop voor beginners als gevorderden.

De hele week kan natuurlijk ook...

Voor tieners die meer willen is er de THEATERWEEK. Onder de hoede van Mike Nijstad en Thjum Arts gaan ze een week lang aan de slag. En uiteraard eindigen ze met een spetterende voorstelling!


Zelfs volwassenen kunnen terecht!

Volwassenen kunnen deelnemen aan het trendy HANDLETTERING. Geef je op en ontdek hoe je zelf hippe letters kunt maken!


Kijk voor het volledige overzicht en kaartverkoop op www.kunstbrouwerij.nl.