SidK - instrumentenmarkt - Eemhuis 2017 (c) Henry Krul (12).jpg

Instrumentenmarkt

Harp of gitaar? Viool of cello? Piano of accordeon? Voor kinderen (en hun ouders) die nog twijfelen over de keuze van een muziekinstrument, diverse instrumenten willen uitproberen of kennis willen maken met verschillende docenten, organiseert Scholen in de Kunst een instrumentenmarkt op zondag 10 september a.s. in het Eemhuis. Iedereen kan tussen 13.30 en 16.00 uur binnenlopen! De instrumentenmarkt is onderdeel van het UITweekend, hét weekend waarin alle Amersfoortse culturele instellingen hun deuren gratis open zetten. 

gratis workshops voor kids

Bovendien vinden deze middag ook workshops voor de kinderen plaats.
Docenten Jacobijn Erdtsieck en Theo van Delft gaan o.a. met 3d-printers aan de slag en je kunt ook een theaterworkshop doen.
tijd: 13.30 tot 16.00 uur
plaats: Eemhuis, op de vierde verdieping

 

Open Deurenweken

Kun je niet op 10 september? Geen probleem! Tijdens de Open Deurenweken is er ook genoeg gelegenheid om vragen over muziekles te stellen. Soms kun je een les bijwonen, als de docent en leerling akkoord zijn. Wil je dat, overleg dan even met de gastvrouw of -heer ter plaatse. Je kunt ook gelijk een afspraak maken voor een gratis proefles. Download het schema om te zien voor welke instrumenten les wordt gegeven op een bepaalde dag en locatie. Dan kom je niet voor niks!