textiel agenda.jpg

Theaterwandeling Vuurol: Scholen in de Kunst is erbij!

Cursisten van het textielatelier van Marijke Schurink presenteren hun werk en theaterdocenten Niki Romijn en Mied Herder zijn te zien met korte voorstellingen. Bovendien zijn enkele theatercursisten te zien met een act, die ze speciaal voor Vuurol hebben gemaakt: de sjeik die sjoemelt, schudt en sjanst! 

Is het een luchtspiegeling, water, zand? Langzaam kom je dichterbij en word je verrast door de stilte en het licht van de hangende doeken. Ga maar zitten en laat je inspireren door de kleuren en de poëtische woorden. Hoor de wind in de bomen en het fluiten van de vogels... en geniet!
De cursisten textielatelier presenteren hun werk op een bijzondere plek; ze hebben namelijk een oase van kleur ontworpen, die tussen de bomen hangt.

Vuurol
De Theaterwandeling is een rijkgeschakeerd palet van 20 voorstellingen en 10 korte acts, op de mooiste plekjes in het bos rondom het Dagrecreatieterrein Drakestein. Aan de hand van een plattegrond, een bewegwijzering in het bos en een programma met beschrijving van de voorstellingen en acts, kies je zelf wat je wilt zien en in welke volgorde. Je loopt zelfstandig jouw Theaterwandeling.

Voorstellingen
De voorstellingen spelen vijf keer per middag. Zij starten op het hele of halve uur. Deze voorstellingen duren tussen de 15 en 20 minuten. Onderweg tref je 17 voorstellingen met theater, dans en muziek en beeldende kunst. Ook zul je op de wandelpaden verrast worden door acts. De korte acts, al of niet mobiel worden doorlopend gespeeld.

Vuurol vindt plaats op zondag 4 en maandag 5 juni, tussen 13.00 en 18.00 uur. Startpunt is Dagrecreatieterrein Drakestein in Lage Vuursche. Meer info en reserveren: www.vuurol.nl