stro2016-0604-IMGK6766.jpg

School voor Talent Dans & Theater

Aanwezigen zien de choreografie die Merlijn de Vries gemaakt heeft met de leerlingen van de School voor Talent Dans van Scholen in de Kunst. In deze voorstelling presenteert de School voor Talent theater het stuk dat ze gemaakt hebben met Sharon Varekamp.

Het is voor het eerst dat de School voor Talent Theater zich presenteert omdat deze leerlingen pas dit seizoen voor het eerst van start zijn gegaan. De disciplines theater en dans hebben één presentatiemoment in het jaar en daarom zijn zij op 17 juni maar liefst twee keer te zien: 's middags en 's avonds. Leerlingen van de School voor Talent Muziek kennen meerdere presentaties in een jaar en zullen daarom alleen in de avondvoorstelling optreden.

In regie van Sharon Varekamp spelen Dior de Blois, Sam van Dusschoten, Yp Janssen, Ashley Somsen, Hannah Timmerman, Brent de Vries, Noa Hoexum, Pippe van Leersum en Maud Scholten.

In choreografie van Merlijn de Vries dansen Sophie Bakkum, Pascale Bouwman, Hannah Dupré, Sanne Hannink, Lente Hurks, Marguerite Kraaijenhagen, Katrine Krol, Carmen Molenaar, Danique Regeling, Emily Timmer.