musicalklas 2 (c) HK (28).JPG

Open Huis Scholen in de Kunst Leusden

Op zaterdag 10 juni  a.s. presenteert Scholen in de Kunst Leusden haar nieuwe cursusprogramma tijdens het Open Huis. Tussen 12.00 en 15.00 uur kan iedereen zien, horen en beleven wat er het komend cursusjaar allemaal is te doen. Op het gebied van theater, muziek en beeldende kunsten. Voor kinderen, jongeren en volwassenen. Een uitgelezen moment dus om kennis te maken met het cursusaanbod en de docenten, eens rond te kijken in de cursuslokalen en informatie te verzamelen.  Ook tijdens het Open Huis: een knallend optreden van de popbands en een gezamenlijk concert door docenten en leerlingen! Iedereen is van harte welkom in het gebouw aan de Eikenlaan 1.

Het aanbod bij Scholen in de Kunst Leusden is van hoge kwaliteit. Scholen in de Kunst maakt muziek, theater/musical en beeldende kunst toegankelijk voor elke inwoner van Leusden. Omdat kunst mensen raakt, inspireert, ontwikkelt en verbindt! Tijdens het open huis op zaterdag 10 juni wordt het aanbod gepresenteerd. De nieuwe cursusbrochure is dan beschikbaar. Onze muziekdocenten (met eigen praktijk) geven informatie en natuurlijk kunnen de muziekinstrumenten worden uitgeprobeerd.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen met workshops, instrumenten te proberen, kennis te maken met docenten of gewoon een kijkje te komen nemen. Voor kinderen is er een leuke speurtocht!