Open Huis ICOON-schilderen

Open Huis ICOON & Kidz Lifestyle Market

Onder de slogan ‘Bruis van creativiteit’ is iedereen op zaterdag 10 juni a.s. welkom bij het Open Huis van Scholen in de Kunst in ICOON. Hier kan iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur terecht voor informatie over het cursusaanbod, muziekinstrumenten uitproberen, optredens bijwonen en meedoen met open lessen dans, theater, beeldend en muziek. Samen met de Kidz Lifestyle Market staat het Open Huis in het teken van creatief kinderaanbod. Kom je ook meebruisen?

Het Open Huis is het uitgelezen moment kennis te maken met het brede cursusaanbod van Scholen in de Kunst. Bezoekers kunnen op een ontspannen, laagdrempelige wijze kennismaken met theater, dans, beeldend en muziek. Door te kijken naar anderen of zelf actief deel te nemen.

Pak je kans, doe een workshop
Naast het inwinnen van mondelinge en schriftelijke informatie is het natuurlijk nog leuker zelf deel te nemen aan open lessen beeldend, theater, muziek en dans. Durf je dat niet? Kijk dan hoe cursisten aan het werk zijn.

Grijp een instrument en maak een praatje
Tijdens het Open Huis kunnen op beide locatie vele muziekinstrumenten worden uitgeprobeerd en uiteraard zijn muziekdocenten aanwezig om advies te geven, alle vragen te beantwoorden en instrumenten te demonstreren. Ook de zangdocenten zijn ter plekke om het uitgebreide pakket aan mogelijkheden voor zang toe te lichten. Naast informatie over individuele muzieklessen is er volop uitleg over de groepscursussen muziek, zelfs al voor de allerkleinsten van 2 jaar.

Kidz Lifestyle Market en Theaterfestival
Het Open Huis vindt gelijk plaats met de Kidz Lifestyle Market en het jaarlijkse Theaterfestival van Scholen in de Kunst. Dat betekent een gezellige markt met tientallen kraampjes en heel veel creatieve en sportieve activiteiten en in de theaterzaal korte voorstellingen van jonge theatercursisten. Kortom, genoeg te beleven voor kinderen én hun ouders!

Tijdens het Open Huis is de nieuwe brochure met alle cursussen in het seizoen 2017-2018 gratis verkrijgbaar. Of snuffel vast in het cursusaanbod online!