burgum-opening-2016.jpg

Jongerenkunstweek Amersfoort

Ben je tussen 11 en 15 jaar en hou je van theater en kunst? Wil je in drie dagen verschillende kunst- en theaterworkshops volgen en samen werken aan een voorstelling? Kom dan in de eerste vakantieweek naar het Eemhuis! Samen met andere Amersfoortse jongeren en jongeren uit het AZC Amersfoort gaan we iets moois neerzetten. Het beloven een paar hele bijzondere dagen te worden... Er zijn o.a. workshops dans, muziek, theater, musical, decor bouwen en grime.

De organisatie is in handen van Stichting De vrolijkheid, die wekelijks creatieve workshops organiseert in AZC Amersfoort, met ondersteuning van Scholen in de Kunst.

Bijdrage: een donatie voor kosten voor eten, enkele workshopdocenten en materialen. Richtlijn: 125 euro, maar meer of minder mag ook.

Wil jij je aanmelden voor de Kinderkunstweek Amersfoort? Stuur een mailtje naar info.kunstweek@gmail.com met daarin je naam, leeftijd, e-mailadres, telefoonnummer en adres. Je kunt hier ook terecht met vragen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

11, 12 en 13 juli van 10.30 tot 15.30 uur.

Wij hopen je te zien in de eerste week van de zomervakantie! 

Wil je niet meedoen, maar wel doneren? Dat kan! Je draagt dan bij aan diverse creatieve activiteiten voor kinderen in ons AZC, waaronder deze kunstdagen.

IBAN: NL06INGB0009441116 tnv Vrolijkheid te Amsterdam ovv donatie Vrolijkheid Amersfoort. 

Algemene informatie over Vrolijkheid is te vinden op www.vrolijkheid.nl